Altyd wolkom

Altyd wolkom
Altyd wolkom

Ik zie ik zie wat jij niet ziet!

En het is een klein konijntje die zich verstopt heeft in een worteltje. Dit kleine konijntje heb ik gemaakt voor Silvia van Het blog Zaanse Zolder. Het was haar naam die ik doorkreeg van Micky van het dream make share project. Wat ik nou zo ontzettend leuk vind aan dit project is dat ik heerlijk kan maken wat ik leuk vind en het dan naar iemand mag opsturen die er vervolgens ook (hopelijk) weer heel blij van wordt.
                                            Ook maakte ik nog een (sleutel) hanger voor haar
Vervolgens kreeg ik zelf ook nog post. Deze keer van AnneWat een stapel, daar borrelen de ideetjes wel weer door naar boven.

En weten jullie nog dat we een workshop paper roses maken zouden geven? Die is inmiddels geweest en volgens mij vond iedereen het weer erg leuk. Grappig was ook om te zien hoe iedereen weer een andere vorm roos kreeg. Na afloop kreeg ik van Paulien dit leuke gehaakte hartje als bedankje.

give away kip met kuikentje van vilt

Deze lieve moederkip en haar kuiken kwam ik tegen op pinterest.  Met een paar kleine aanpassingen. Zo zaten ze bijvoorbeeld in een klein rieten mandje, wat ik natuurlijk niet zo even in de kast heb liggen, dus hier heb ik mijn eigen draai aan gegeven. Is het geen leuk stel, zo lekker saampjes in hun mandje.

Ennnnn, omdat de teller bijna op 100 volgers ( nog eentje zag ik zo net, spannend ) staat heb ik besloten dit leuke stel weg te geven. Dus wil je deze twee winnen, laat even een reactie achter dat je graag wilt meedoen. Op 1 maart trek ik de winnaar. Dan kunnen ze ruim voor pasen naar de gelukkige winnaar toe gestuurd worden.
                                                        Lekker knus tegen mams aanVia het dream make share project kreeg ik gisteren mijn eerst enveloppe. Dit zat erin:                        Het mapje met de knoopjes er boven op bevatte ook nog wat leuks.                                     Dit kan ik natuurlijk goed gebruiken als naailiefhebster

Na wat gezoek op het net kwam ik er achter dat Sil ook haar eigen blog heeft. Hier kun je haar vinden.En ook op de mat gisteren, mijn gewonnen give away bij crea barbera  Helemaal mijn smaak dit mooie hart.                                                                 Heerlijk verwend dus!!!
huisjes van vilt

Oeh, dat pinterest zorgt voor problemen. Zoveel leuke dingen om te maken, maar in het tempo waarmee ik ze in mijn mapjes zet, dat krijg ik in mijn hele leven nog niet eens allemaal af. Waar het echter wel weer handig voor is, leuke kleine projecten. En nu ik me heb ingeschreven op het blog van dream make share komen die heel erg van pas.  Micky heeft een soort postcrossing bedacht maar dan met eigengemaakte creatieve spulletjes die je naar elkaar toe stuurt. Het is geen swappen omdat je niet van degene die jij iets stuurt iets terugkrijgt, maar van iemand anders die jouw adres van haar heeft ontvangen. Wil je er meer van weten? Klik even op de link hierboven.


En dit is wat ik ga opsturen. Aan wie? Dat is natuurlijk geheim.Fijn weekend allemaal!!!sneeuwkonijntje van vilt

Waarschijnlijk omdat het nu toch nog even niet echt op lente lijkt, met die hagel en sneeuwbuien, riep dit kleine konijntje vanuit de kast dat ze dan nog wel even gemaakt wilde worden zodat ze nog een stukje kon skieen. Ach, vooruit dan maar. Nadat ze in elkaar was genaaid lag er zowaar ook nog wat witte neerslag dus kan ze vandaag aan jullie haar kunsten vertonen.Het is een ontwerpje van corina

Hier in het hoge noorden is alles plat, dat wordt dus wel langlaufen
Muis was ook wel nieuwsgierig naar dat kleine konijntje.

We denken dat Muis over een week of twee weer kleintjes gaat krijgen, maar vorig jaar liet ze ons ook heel lang in spanning zitten. Of onze andere dame ook kleintjes gaat krijgen is nog helemaal een verrassing. Aan haar kun je nog niets zien, maar dat kan ook betekenen dat ze bijvoorbeeld maar 1 of 2 kleintjes krijgt.
Afwachten dus.


En het zijn??? Hertjes

Vanmorgen de laatste hand gelegd aan de twee hertjes van Atelier het Blauwe Huis. Dit patroontje heb ik vorig jaar gekocht op de beurs in Zwolle, maar op een of andere manier bleven ze maar liggen. Zonde, ze waren echt superleuk om te maken. Misschien moest het gewoon eerst even een beetje zonnig worden, een klein beetje voorjaarsachtig, daar passen ze beter bij dan bij de winter.Kijk eens hoe lekker zonnig het bij ons was. Kon ik fijn buiten foto's nemen.Het meisje heeft een leuk roosje op haar hoofd.
En het jongetje een echt gewei van ijzerdraad
Nu mogen ze verder pronken in mijn vensterbank.
effe gluren en swap met Sabine

Ze lagen al een tijdje op me te wachten. 'Ze' ja! En aangezien ik er nog maar eentje af heb laat ik er alleen een klein stukje van zien. Met zijn tweetjes zijn ze namelijk nog veel mooier.Een tijdje terug heb ik me opgegeven voor de swap van Atelier Valerie. Mijn swapmaatje was Sabine. Sabine heeft ook haar eigen blog en daar kon ik mooi even rondspeuren om te kijken wat ze zoal leuk vindt. Ze maakt prachtige kaarten. Weer heel wat anders dan ik en dat maakt het swappen nou juist zo leuk. Woensdag viel de envelop door de bus en na hem snel te hebben opengemaakt kwamen er deze schitterende kaarten en theezakjeshouder uit.


.

Dit was mijn eerste swap, maar ik ga zeker weer mee doen met een volgende. Wat is dit leuk zeg!

Dank je wel Sabine voor de leuke spulletjes.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...