Altyd wolkom

Altyd wolkom
Altyd wolkom

Back in town.

Het zit er alweer op. Drie weken lang hebben we van het engelse leven kunnen genieten. Wat een heerlijk land. Na vorig jaar het hoge noorden (Schotland) te hebben bezocht, kozen we dit jaar voor Zuid-Engeland. Toen we begin dit jaar onze huisjes boekten hoopten we natuurlijk op mooi weer, ze noemen het niet voor niets de engelse riviera. En mooi weer kregen we. Volop!!
Naast allerlei prachtige tuinen, speelparken en een joekel van een kasteel, hebben we ook veelvuldig het strand bezocht.


Onze aankomst bij Dover.
Na twee nachtjes in een hotel in Southampton was dit ons adres (Mazzard Farm in Devon) voor de eerste volledige week. Er bleken nog drie Nederlandse gezinnen te verblijven met kinderen. En gelukkig klikte het prima tussen hen, er werd dan ook volop geplonsd in het zwembad, gesprongen op de trampoline, geiten geaaid, kippeeieren gezocht enz. En met prachtige vergezichten.

Omdat de schoolvakanties in Engeland nog niet begonnen waren, was het door de week nog lekker rustig op het strand. 
Ons huisje voor de tweede week. Rosemead Cottage in West Sussex.Natuurlijk bezochten we de beroemde Brighton Pier.
En Arundel Castle.Waar een fonteintje blauw gekleurd was omdat de baby van William en Kate geboren was. 
Erg leuk om dit van zo dichtbij mee te maken.Het was weer een zeer geslaagde vakantie. En gelukkig is Engeland erg groot, dus volgend jaar wordt het vast weer moeilijk kiezen. 

Voor het schattigste buurmeisje ooit!!

Geïnspireerd door het geboortekaartje, maakte ik dit voor mijn mooie kleine buurmeisje.
Nu nog even shoppen voor wat leuke kleding en dan kan het nog mooi voor we weg gaan op vakantie naar haar toe.
De kinderen zitten hier in hun laatste week. Afgelopen vrijdag hebben we een groots feest gevierd omdat het onderwijs hier in het dorp 150 jaar bestaat. We zijn allemaal verkleed naar school gegaan, wij als ouders dus ook.  En wie ben ik nou?  Eigenlijk zet ik nooit foto's van mezelf of de kinderen op mijn blog, maar deze is zo leuk geworden, dus vandaag een uitzondering. Ik sta op de bovenste rij, tweede van links
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...