Altyd wolkom

Altyd wolkom
Altyd wolkom

Een tijdje op een cruise geweest!

Een tijdje op een cruiseschip vertoeven, dat klinkt natuurlijk heerlijk. Helaas was het geen echte. Dit jaar vierden wij in ons dorp weer het tweejaarlijkse dorpsfeest. Van woensdag tot en met zondag is het hele dorp dan in feeststemming. Straten zijn versierd met vlaggetjes en lichtjes en op vrijdag en zaterdagmorgen is er een grote optocht. En daar komt dus het cruiseschip om de hoek kijken. Vanaf mei zo ongeveer wordt er al geklust. De vaders beginnen met het bouwwerk en de moeders nemen de verfkwasten in de hand.

 De klassen gaan per twee groepen op een wagen. Mijn oudste zit in groep 6 dus dit was voor mij de derde keer dat ik aan een wagen meehielp. Erg leuk, maar ook veel geregel. Budget is er haast niet, dus er moet veel geritseld worden. Samen met een andere moeder probeerden we alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Op een avond vlogen er af en toe 10 mailtjes heen en weer. Maar het is weer gelukt en we waren ontzettend trots op het eindresultaat. Kijk zelf maar eens!

En nu is het feest helaas weer over. Gisteren hebben we het schip laten zinken in de afvalcontainer. Snik !
Maar ook weer wat meer tijd voor geknutsel, ik ben voorzichtig weer met wat viltfiguurtjes begonnen. 
Het moet weer even wennen, friemelen in het klein.


( als jullie nog foto's hebben van leuke wagens waar zo'n twintig kinderen op passen, ik houd me aanbevolen. Kunnen we alvast gaan brainstormen voor over twee jaar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...