Altyd wolkom

Altyd wolkom
Altyd wolkom

4 kruisjes

Afgelopen dinsdag was het dan zover. Ik bereikte de leeftijd van 40.
Poeh hé, dat is nou niet echt een leeftijd die ik al bij me vind passen. Maar ik denk dat de meesten dat wel hebben. Je bent gezond, redelijk fit, de kinderen zijn nog niet zo heel oud, zitten nog gewoon lekker op de basisschool, en dan ben je dus toch al 40. En omdat de tijd toch al voorbij vliegt heb ik het idee dat, voor je het weet, de vijftig ook al in zicht is. 
Maar het is nou eenmaal zoals het is, en elke leeftijd moet gevierd worden. Reden om weer eens een lekker recept van Laura's bakery uit te proberen. Het werden heerlijke lemon meringue cupcakes. 
Superleuk om te maken en vooral heerlijk om op te eten. 


Om de meringue een mooi kleurtje te geven moesten ze even onder de grill. De eerste keer mislukte dit natuurlijk. Het ging veel te snel en de meringue was helemaal verbrand, gelukkig ging een tweede poging beter.

Voor de kleine gasten hebben we minicupcakes en cupcakebaby's gemaakt. Deze vormpjes hebben we uit Engeland meegenomen. Je kunt er dus cakejes in bakken maar ook bijvoorbeel fondant in doen, of ijsblokjes mee maken.
4 opmerkingen:

 1. Alsnog een fijne verjaardag ...
  De lekkernij ziet er zo heerlijk uit ...
  Fijn weekend ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd. It foel best mei, dochs, 40 wurde?

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fan herte lokwinske!! Niet vergeten, het leven begint bij 40!! Als je van binnen maar jong blijft! Cupcakes zien er heerlijk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter hebt gelaten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...