Altyd wolkom

Altyd wolkom
Altyd wolkom

Een vaas vol uit eigen tuin.


Er staat nu van alles in bloei in mijn tuin. Zoveel dat ik er rustig een vaas mee kan vullen zonder dat je het in de tuin ziet. 


In het boeket zit hortensia, zeeuws knoopje, geraniums, leeuwebekjes, ridderspoor, vrouwenmantel, en astilbe.

De zelfgemaakte zomerjurkjes kunnen aan!

'Volop zomerweer, dus tijd voor lekkere luchtige zomerjurkjes. Het jurkje voor mijn oudste dochter hing al een tijdje te wachten op dit fijne weer, en nu kon hij dus lekker aan. Dit jurkje heb ik tijdens de naailessen gemaakt. Het is wat een ingewikkelder patroon en een beetje hulp zo af en toe is dan heel welkom.De stof voor het jurkje van mijn jongste dochter lag al een tijdje te wachten op het juiste patroon. Ik wilde voorkomen dat het op een pyjama ging lijken. 
Hier  (http://emmaenmona.blogspot.nl/2011/07/juli-topjesmaand.html ) kwam ik dan toch tegen waar ik al een tijdje naar zocht. En dit is mijn eindresultaat.Mijn tuin op zijn mooist.

In deze tijd van het jaar is mijn tuin toch echt wel op zijn allermooist. Ik deel dus graag een paar mooie plaatjes met jullie. 


De riddersporen volop in bloei met geraniums ervoor.Het vingerhoedskruid is mega hoog dit jaar. Het is zo leuk om te zien hoe de hommels en bijen er helemaal in kruipen.


De geraniums moet ik echt in de gaten houden, anders breiden ze zich over de hele tuin uit.


De aardbeien zijn inmiddels afgedekt tegen onze ietwat te brutale merel. Als ik haar haar gang laat gaan blijft er niet eentje voor ons over. In het hoekje zie je nog onze bramen.


De appelboom doet dit jaar ook goed zijn best. Ik denk dat ik hem maar wat moet uitdunnen. Anders knappen de takken straks nog onder al dat gewicht.


Zoals ieder jaar zit onze rode bessenstruik weer propjevol bessen.


Naast de voordeur staan deze zelfgemaakte plantenbakken.


En deze staat aan de andere kant van de voordeur. 

Fijn pinksterweekend allemaal!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...