Altyd wolkom

Altyd wolkom
Altyd wolkom

Traktatie

Vanaf vandaag hebben we hier een zeven jarig dametje in huis. Vanmorgen moest er dus getrakteerd worden op school. Dit nam ze mee.En voor de meesters en juffen.


Wil je het zelf maken? 

Neem 2 ( smartie,fruitstukjes o.i.d) doosjes. Pak het in in blauw papier. Langs de bovenkant plak je dubbelzijdig tape. Hier plak je het crèpe papier tegenaan. Inknippen zodat het grassprietjes lijken. Dan een badeendje er boven op en klaar. 

De kinderen vonden het echt een superleuke traktatie.
kerstkaart van magnolia

Aangestoken door twee vriendinnen heb ik me ook maar eens gewaagd aan het maken van een kerstkaart. En tjonge, ik ben er supertrots op. Deze gaat naar mijn naai-juf.Houten kerstboom met figuurtjes van marianne design

Even lekker een avondje samen mooie dingen maken. Bakje thee erbij, gezellig kletsen, beter kan toch niet! Dit is het eindresultaat. 


De dierenfiguurtjes zijn stansen van Marianne design. De huisjes zijn gemaakt met de silhouette cameo. En zo ziet het er 's avonds uit.Twee heerlijk warme zachte jurkjes.

Tijd voor lekkere warme jurkjes. Gemaakt van joggingstof. Dat voelt zo fijn aan de binnenkant als je hem aan hebt.
Het jurkje van de oudste komt uit de b' inspired by poppy. Nummer 3/2014. Ik heb er zelf een capuchon en kangaroezak op gemaakt.
De jongste draag de bleubell dress. Te bestellen al PDF patroon op www.mychildhoodtreasures.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...